skip to Main Content
Οι καλύτερες εκθέσεις για Βιολογικά & Οργανικά τρόφιμα το 2020!

Οι καλύτερες εκθέσεις για Βιολογικά & Οργανικά τρόφιμα το 2020!

Τα βιολογικά & οργανικά τρόφιμα αποτελούν πλέον ένα μεγάλο μερίδιο της γεωργίας και των τροφίμων. Οι επαγγελματίες και οι εταιρίες γύρω από τις καλλιέργειες & τα τρόφιμα αναζητούν νέους τρόπους παραγωγής και προτείνουν συνεχώς νέα προϊόντα.

Εάν θέλεις και εσύ να ενημερωθείς για την αγορά των βιολογικών προϊόντων ή να προβάλεις τις υπηρεσίες & τα προϊόντα σου τότε αυτές είναι οι σημαντικότερες εκθέσεις για το 2020!

Το Ιανουάριο στο Βερολίνο πραγματοποιείται η International Green week, η οποία δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Διατροφή και τη Γεωργία (GFFA).

International Green Week 2020

17-26 Ιανουαρίου 2020

Βερολίνο, Γερμανία

Η 85η (94ετής) Internation Green Week θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020. Η IGW, που ιδρύθηκε στο Βερολίνο (1926), είναι μια μοναδική διεθνής έκθεση βιομηχανιών τροφίμων, γεωργίας και κηπουρικής.

Το IGW δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Διατροφή και τη Γεωργία (GFFA). Εδώ συναντώνται πάνω από 80 διεθνή υπουργεία και παραγωγοί τροφίμων – που αποκαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περισσότερα από 300 φόρουμ, σεμινάρια, διασκέψεις και συνεδριάσεις επιτροπών. Ορισμένες εκδηλώσεις χρηματοδοτήθηκαν από επιτροπές γεωργίας και τροφίμων.

Κύρια σημεία του παράλληλου Προγράμματος:

  • Παγκόσμιο Φόρουμ GFFA για τη Διατροφή και τη Γεωργία
  • Φόρουμ Αγροτικής Ανάπτυξης
  • Συνέδριο βιοκαυσίμων

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Επόμενη στάση στη Νυρεμβέργη, όπου η σημαντικότερη έκθεση βιολογικών τροφίμων αλλά & καλλυντικών έρχεται να ενώσει εταιρίες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Η Biofach & Vivaness παράλληλα με το forum που πραγματοποιείται παρέχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση αλλά και ευκαιρίες για διασυνδέσεις!

VIVANESS & BIOFACH 2020

12-15 Φεβρουαρίου 2020

Νυρεμβέργη, Γερμανία

Η κορυφαία διεθνής έκθεση βιολογικών τροφίμων και ποτών, BIOFACH πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, παράλληλα με τη VIVANESS into natural beauty, τη μεγάλη διεθνή έκθεση φυσικών καλλυντικών, αποτελώντας και πάλι το κορυφαίο σημείο συνάντησης για εμπόρους, προμηθευτές, παραγωγούς κι επαγγελματίες του κλάδου. Περίπου 2,900 εκθέτες (258 εκθέτες στη VIVANESS) από 88 χώρες παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους και τις τάσεις της αγοράς σε περίπου 50,000 επισκέπτες από 134 χώρες, επιβεβαιώνοντας και το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

Το εκθεσιακό δίδυμο BIOFACH και VIVANESS αποτελεί μία δυναμική πλατφόρμα δημοσίων σχέσεων, με περισσότερους από 1,000 εκπροσώπους του διεθνούς τύπου από 36 χώρες να συμμετέχουν στις εκθέσεις και να κάνουν εκτεταμένη προβολή αυτών στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιπλέον, οι παράλληλες διοργανώσεις των BIOFACH congress και VIVANESS forum παρέχουν ενημέρωση για το διεθνή κλάδο οργανικών προϊόντων κι εδραιώνουν τη θέση των εκθέσεων ως πλατφόρμες ενημέρωσης.

Στα βιολογικά τρόφιμα περιλαμβάνονται φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, κρέατα κι αλλαντικά, γαλακτοκομικά.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

Την Άνοιξη στην εντυπωσιακή Σαγκάη, πραγματοποιείται μία έκθεση σταθμός για την Ασιατική, & όχι μόνο, αγορά τροφίμων, η SIAL China 2020.

SIAL CHINA 2020

13-15 Μαΐου 2020

Σαγκάη, Κίνα

Η SIAL China είναι μια διεθνής εμπορική έκθεση τροφίμων και μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το ασιατικό φαγητό στην Κίνα. Διεξάγεται μία φορά το χρόνο στη Σαγκάη και έχει εξουσιοδοτηθεί να εμπορεύεται μόνο επισκέπτες. Ως παγκόσμια εμπορική πλατφόρμα της βιομηχανίας και ως ηγετικό γεγονός για την κινεζική αγορά τροφίμων, προσφέρει στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες την ευκαιρία να αυξήσουν την ευαισθητοποίησή τους στις αγορές της Κίνας και της Ασίας και να ενισχύσουν τη διεθνή προβολή της.

Οι κατασκευαστές τροφίμων, οι διανομείς, οι εισαγωγείς, οι χονδρέμποροι και οι έμποροι λιανικής, καθώς και οι εκπρόσωποι της βιομηχανικής και της εστίασης συναντώνται στη SIAL China για να ζήσουν ζωντανά τα πιο πρόσφατα προϊόντα, τα πιο απαιτητικά προϊόντα γκουρμέ και τις πιο καινοτόμες λύσεις στον κλάδο.

Προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν οι ηγέτες της αγοράς τροφίμων, ποτών και φιλοξενίας στην Κίνα, για την οικοδόμηση νέων επαφών και την εξεύρεση νέων προμηθευτών και επιχειρηματικών εταίρων. Με τη συνοδευτική διάσκεψη, καλύπτει επίσης την ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών μεταξύ εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας σχετικά με τα τρέχοντα θέματα, τις τάσεις και τις μελλοντικές προοπτικές.

Οι εκθέσεις SIAL China & SIAL Wine World συγκεντρώνουν περισσότερους από 100.000 επισκέπτες ετησίως. Το SIAL China 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 15 Μαΐου στο νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάης, αναμένεται να ξεπεράσει αυτούς τους αριθμούς προσελκύοντας ακόμη περισσότερους διεθνείς επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των υπευθύνων για τη λήψη αποφάσεων, σημαντικούς φορείς της βιομηχανίας και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Το πλούσιο πρόγραμμα του SIAL China 2020 θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που θα παρουσιάσουν τα διάφορα προϊόντα στην έκθεση, όπως το Chocolate World, το Retail & Hospitality Forum, το Tea Fusion, το Seafood Fest, το Wine Innovation Forum θα διεξαχθούν μαζί με δύο διαγωνισμούς – SIAL Innovation και La Cuisine. Η προσφάτως σχεδιασμένη πλατφόρμα δικτύωσης των αγοραστών Match-Making θα καταστήσει τη σύνδεση μεταξύ δυνητικών επιχειρηματικών εταίρων ευκολότερη και πιο αποτελεσματική από ποτέ.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

Το Φθινόπωρο, μία ιδανική αφορμή για να επισκεφθείτε το πανέμορφο Παρίσι είναι η SIAL Paris 2020. Γνωρίστε χιλιάδες εταιρίες γύρω από τον κλάδο των τροφίμων & προβάλλεται τα προϊόντα σας σε πάνω από 150,000 εκθέτες από όλο τον κόσμο!

SIAL PARIS 2020

 18-22 Οκτωβρίου 2020

Παρίσι, Γαλλία

 

Η SIAL Παρίσι διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και είναι μια διεθνής εκδήλωση για την καινοτομία των τροφίμων. Η SIAL Paris 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου στο Expo Paris Nord-Villepinte. Στις προηγούμενες χρονιές συμμετείχαν περισσότεροι από 155.000 επισκέπτες και 7000 διεθνείς εκθέτες από 109 χώρες. Αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία, για όλους όσους συμμετέχουν στη βιομηχανία, να κλείσουν νέες συμφωνίες και να συναντήσουν πιθανούς νέους συνεργάτες και διανομείς.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στη μελλοντική διοργάνωση της SIAL θα παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα και καινοτομίες τους. Μέρος των τομέων προϊόντων της έκθεσης είναι: γκουρμέ φαγητό, κρασί και οινοπνευματώδη ποτά, συμπληρώματα υγείας, ποτά, εξοπλισμός κλπ.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

 

 

 

FOLLOW US ON
  • 0 Comments
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back To Top