skip to Main Content
Οι καλύτερες εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών για το 2020!

Οι καλύτερες εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών για το 2020!

Εάν η γαστρονομία, η οινοποιία, η τεχνολογία τροφίμων, τα βιολογικά τρόφιμα ή τα ποτά είναι το δικό σου επάγγελμα ή θέλεις να ασχοληθείς, τότε αυτές είναι οι καλύτερες εκθέσεις του 2020 που μπορείς να επισκεφτείς ή να συμμετέχεις!

Ξεκινήστε από την πηγή των τροφίμων και συγκεκριμένα την βιομηχανία παραγωγής τροφίμων και τις καλλιέργειες.

Στην International Green Week 2020, στις 17-26 Ιανουαρίου στο Βερολίνο, μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την παραγωγή αλλά και να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Φόρουμ GFFA για τη Διατροφή και τη Γεωργία!

International Green Week 2020

17-26 Ιανουαρίου 2020

Βερολίνο, Γερμανία

Η 85η (94ετής) Internation Green Week θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020. Η IGW, που ιδρύθηκε στο Βερολίνο (1926), είναι μια μοναδική διεθνής έκθεση βιομηχανιών τροφίμων, γεωργίας και κηπουρικής.

Το IGW δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Διατροφή και τη Γεωργία (GFFA). Εδώ συναντώνται πάνω από 80 διεθνή υπουργεία και παραγωγοί τροφίμων – που αποκαλύπτουν τον συναρπαστικό κόσμο της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περισσότερα από 300 φόρουμ, σεμινάρια, διασκέψεις και συνεδριάσεις επιτροπών. Ορισμένες εκδηλώσεις χρηματοδοτήθηκαν από επιτροπές γεωργίας και τροφίμων.

Κύρια σημεία του παράλληλου Προγράμματος:

Παγκόσμιο Φόρουμ GFFA για τη Διατροφή και τη Γεωργία
Φόρουμ Αγροτικής Ανάπτυξης
Συνέδριο βιοκαυσίμων

Κλείσε θέση ΕΔΩ 

Σχεδόν παράλληλα οι επαγγελματίες της μαγειρικής συγκεντρώνονται στην μεγαλύτερη έκθεση της Δυτικής Ακτής & συγκεκριμένα στην The Winter Fancy Food Show 2020, στο San Francisco, στις 19-21 Ιανουαρίου.

The Winter Fancy Food Show 2020

19-21 Ιανουαρίου

Σαν Φρανσίσκο, Ηνωμένες Πολιτείες

Η έκθεση Winter Fancy Food Show στο Σαν Φρανσίσκο είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην εξειδίκευση φαγητού και ποτού της Δυτικής Ακτής. Εμφανίζει μια ευρεία ποικιλία καινοτόμων προϊόντων και λόγω του διαδραστικού χαρακτήρα του, προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για δικτύωση με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέες ιδέες και να βιώσουν τις τελευταίες τεχνικές μαγειρικής παρακολουθώντας τα πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια, γευσιγνωσίες και μαγείρεμα demos. Ως ειδική υπηρεσία, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συναντήσετε τους εκθέτες Fancy Food Show σε προκαθορισμένες συναντήσεις για δέκα λεπτά, την ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης. Τέλος, η εκδήλωση συνοδεύεται από πολλές τελετές απονομής βραβείων.

Ήδη για σαράντα πέμπτη φορά, η έκθεση Winter Fancy Food Show σας προσκαλεί για 3 ημέρες από την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου έως Τρίτη, 21.Ιανουαρίου 2020 στο Σαν Φρανσίσκο.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ 

Η καρδιά όμως της ζαχαροπλαστικής χτυπάει στην πατρίδα το “Gelato” στην Ιταλία! Η SIGEP 2020, στο Ρίμινι, στις 18-22 Ιανουαρίου 2020, είναι το σημείο συνάντησης για να ενημερωθείτε ή να προβάλετε την επιχείρησή σας στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου!

SIGEP 2020

18-22 Ιανουαρίου 2020

Ρίμινι, Ιταλία

Η SIGEP είναι η κορυφαία έκθεση B2B για Παγωτό, Ζαχαροπλαστική, Σοκολάτα, Αρτοποιία και Καφέ.

Μια έκθεση 129.000 τμ με τις καλύτερες και πιο καινοτόμες επιχειρήσεις Παγωτού, Ζαχαροπλαστικής, Σοκολάτας, Αρτοποιίας και Καφέ.

Η SIGEP ενισχύει την παγκόσμια δικτύωση και υποστηρίζει επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Οι αγοραστές, οι παραγωγοί και οι διανομείς υλικών και εξοπλισμού για τον τομέα παγωτού, ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας, αρτοποιίας και καφέ βλέπουν το SIGEP ως το πιο συναρπαστικό επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς.

Η SIGEP παρέχει εκτεταμένες ενημερώσεις και παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες και εργαλεία. Αυτό μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες της επιχείρησής σας.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

και μία ακόμα κορυφαία συνάντηση για τον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, λίγες μόνο μέρες αργότερα η ISM 2020, στην υπέροχη Κολωνία, στις 2-5 Φεβρουαρίου 2020!

ISM 2020

2-5 Φεβρουαρίου 2020

Κολωνία, Γερμανία

Η ISM Cologne, η κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για είδη ζαχαροπλαστικής και σνακ, προσφέρει έμπνευση, συναρπαστικές δυνατότητες δικτύωσης, κορυφαίους εκθέτες και επισκέπτες. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός είναι μοναδικός σε όλο τον κόσμο. Θα βρείτε επίσης τη μεγαλύτερη προσφορά προϊόντων ζαχαροπλαστικής και σνακ σε όλο τον κόσμο.

Σε συνεργασία με την ProSweets Cologne, τη διεθνή εμπορική έκθεση προμηθευτών για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής και σνακ, η ISM Cologne αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη βιομηχανική αλυσίδα. Από τις 02 Φεβρουαρίου έως τις 05 Φεβρουαρίου το 2020, το δίδυμο της εμπορικής έκθεσης θα μετατρέψει για άλλη μια φορά την πόλη του καθεδρικού ναού της Κολωνίας στο hotspot της βιομηχανίας ζαχαροπλαστικής και σνακ.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ 

Η επόμενη έκθεση είναι γεμάτη…φρεσκάδα! Η Fruit Logistica 2020 στο Βερολίνο, 5-7 Φεβρουαρίου έχει τα πάντα για τα φρούτα σε κάθε στάδιο παραγωγής & εμπορίου!

Fruit Logistica 2020

5-7 Φεβρουαρίου 2020

Βερολίνο, Γερμανία

3.200 εκθέτες και 78.000 επαγγελματίες επισκέπτονται την FRUIT LOGISTICA κάθε χρόνο για να πραγματοποιήσουν το πλήρες επιχειρηματικό τους πλάνο στο διεθνές εμπόριο φρέσκων προϊόντων – και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας!

Η FRUIT LOGISTICA καλύπτει κάθε τομέα της επιχείρησης φρέσκων προϊόντων και παρέχει μια πλήρη εικόνα των τελευταίων καινοτομιών, προϊόντων και υπηρεσιών σε κάθε σύνδεσμο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού. Έτσι, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης και επαφής με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα της βιομηχανίας.

Από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα είναι και πάλι στο Βερολίνο εταιρίες από ολόκληρο τον κλάδο των νωπών προϊόντων – από παγκόσμιους παίκτες έως μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς από όλο τον κόσμο.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Ώρα για να δοκιμάσουμε τον γευστικότερο οίνο από όλο σχεδόν τον κόσμο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, στην Wine Paris 2020, 10-12 Φεβρουαρίου 2020!

Wine Paris 2020

10-12 Φεβρουαρίου 2020

Παρίσι, Γαλλία

Το 2019, το Wine Paris έθεσε ψηλά τον πήχη με τη διοργάνωση της πρώτης μεγάλης εκδήλωσης κρασιού στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο συνδυασμός των Vinisud και VinoVision Paris, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών που παρέστησαν, κατέστησαν το Παρίσι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του κρασιού.

Μετά το ενθουσιασμό που προκάλεσε η εναρκτήρια εκδήλωση, το Wine Paris 2020 διαμορφώνεται ήδη ως τεράστια επιτυχία: υπάρχουν περισσότεροι αμπελοκαλλιεργητές, συνεταιρισμοί και εμπορικές εταιρείες, περισσότεροι διεθνείς αγοραστές, περισσότερες  αγορές και μια πολύ μεγάλη ποικιλία εμπόρων κρασιού, εστιατορίων και άλλων τοπικών αγοραστών.

Από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου του 2020, το Wine Paris υπόσχεται να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους παράγοντες της αγοράς για να προσφέρει ακόμα μια φορά, επιχειρηματικές ευκαιρίες και ανταλλαγή ιδεών σε κατάλληλες συνθήκες και να μπείτε στον παλμό του κρασιού και του Παρισιού για 3 μέρες!

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Άλλη μία σημαντική έκθεση για τα βιολογικά προϊόντα και όχι μόνο, πραγματοποιείται σε μία ακόμα αγαπημένη πόλη, τη Νυρεμβέργη, στις 12-15 Φεβρουαρίου! H Biofach είναι το κορυφαίο σημείο συνάντησης για εμπόρους, προμηθευτές, παραγωγούς κι επαγγελματίες του κλάδου.

VIVANESS & BIOFACH 2020

12-15 Φεβρουαρίου 2020

Νυρεμβέργη, Γερμανία

Η κορυφαία διεθνής έκθεση βιολογικών τροφίμων και ποτών, BIOFACH πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, παράλληλα με τη VIVANESS into natural beauty, τη μεγάλη διεθνή έκθεση φυσικών καλλυντικών, αποτελώντας και πάλι το κορυφαίο σημείο συνάντησης για εμπόρους, προμηθευτές, παραγωγούς κι επαγγελματίες του κλάδου. Περίπου 2,900 εκθέτες (258 εκθέτες στη VIVANESS) από 88 χώρες παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους και τις τάσεις της αγοράς σε περίπου 50,000 επισκέπτες από 134 χώρες, επιβεβαιώνοντας και το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

Το εκθεσιακό δίδυμο BIOFACH και VIVANESS αποτελεί μία δυναμική πλατφόρμα δημοσίων σχέσεων, με περισσότερους από 1,000 εκπροσώπους του διεθνούς τύπου από 36 χώρες να συμμετέχουν στις εκθέσεις και να κάνουν εκτεταμένη προβολή αυτών στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιπλέον, οι παράλληλες διοργανώσεις των BIOFACH congress και VIVANESS forum παρέχουν ενημέρωση για το διεθνή κλάδο οργανικών προϊόντων κι εδραιώνουν τη θέση των εκθέσεων ως πλατφόρμες ενημέρωσης.

Στα βιολογικά τρόφιμα περιλαμβάνονται φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, κρέατα κι αλλαντικά, γαλακτοκομικά.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες καινοτομίες στα τρόφιμα τότε ετοιμαστείτε για Ντουμπάι στην Gulfood 2020!

Gulfood 2020

16-20 Φεβρουαρίου 2020

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Αυξήστε τις δυνατότητές σας και συνδεθείτε με ανταγωνιστικούς προμηθευτές πρωτοποριακών και νέων προϊόντων, καθώς και με διεθνή εμπορικά brands οικιακής χρήσης. H Έκθεση περιλαμβάνει πάνω από 100.000 συμμετέχοντες από 200 χώρες.

Καθώς η παγκόσμια κοινότητα Τροφίμων και Ποτών προσπαθεί να βρει τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, η Gulfood υπόσχεται ένα κύμα νέων υπηρεσιών και καινοτομιών που αντανακλά τις αλλαγές στη ζήτηση των καταναλωτών. Η έκθεση θα καλωσορίσει και πάλι περισσότερους από 5.000 εκθέτες – και 120 περίπτερα χωρών – παρουσιάζοντας προϊόντα σε 8 τομείς της πρωτογενούς αγοράς.

Παράλληλη διάσκεψη κορυφής για την καινοτομία.

Καθώς το ιστορικό ορόσημο συμπίπτει με την Expo 2020 του Ντουμπάι και η πόλη προωθεί τη φιλοξενία του κόσμου, ετοιμάζουμε κάτι πολύ ξεχωριστό στα πλαίσια της Διάσκεψης Κορυφής για την καινοτομία για το 2020 στις 17-19 Φεβρουαρίου 2020.

Για μια ολοκληρωμένη εικόνα στον κλάδο του Οίνου και των Αλκοολούχων ποτών αλλά σταδιακά και σε άλλα ποτά όπως ο καφές σου προτείνουμε τη Prowein 2020, στο Ντίσελντορφ!

Prowein 2020

15-17 Μαρτίου 2020

Νυρεμβέργη, Γερμανία

Η ProWein είναι μια φημισμένη διεθνής εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία οίνου και αλκοολούχων ποτών στη Γερμανία, τη Δυτική και την Κεντρική Ευρώπη. Η έκδοση της έκθεσης για το 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου στο Messe Dusseldorf. Οι αριθμοί από την προηγούμενη έκδοση της έκθεσης δείχνουν ότι περισσότεροι από 60.000 συμμετέχοντες και πάνω από 6.800 εκθέτες από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν κάτω από μια στέγη.

Η εμπορική έκθεση χρησιμεύει ως πλατφόρμα παρουσίασης για τους οινοπνευματοποιούς και τους οινοπαραγωγούς, όπου μπορούν να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους στις οκτώ θεματικές της εκδήλωσης: αλκοολούχα ποτά, αφρώδη οίνο, κρασιά, μεταλλικό νερό, λογοτεχνία, μάρκετινγκ, τεχνολογία και υπηρεσίες πληροφορικής. Η έκθεση ProWein θα περιλαμβάνει σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να συμμετέχουν σε συναντήσεις γευσιγνωσίας προγραμματισμένες στο Forum ProWein. Εκθεσιακές εκδηλώσεις που παρουσιάσουν τη συσκευασία και το σχεδιασμός, η παραγωγή σαμπάνιας, η βιοτεχνική μπύρα και ο καφές θα συμπεριληφθούν επίσης στο πρόγραμμα.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Είστε έτοιμοι για την απόλυτη έκθεση θαλασσινών; H Seafood Expo Brussels είναι η έκθεση που όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου αλλά και οι σημαντικότεροι αγοραστές, θα είναι παρών!

Seafood Expo Brussels 2020

21-23 Απριλίου 2020

Βρυξέλλες, Βέλγιο

Το Seafood Expo Global / Seafood Processing Global είναι το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τα θαλασσινά. Περισσότεροι από 29.100 αγοραστές, προμηθευτές, μέσα ενημέρωσης και άλλοι επαγγελματίες θαλασσινών από περισσότερες από 150 χώρες επισκέπτονται την έκθεση. Οι συμμετέχοντες έρχονται να συναντηθούν με υπάρχοντες προμηθευτές, να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και να δικτυωθούν με άλλους επαγγελματίες του κλάδου. Είναι ο παγκόσμιος χώρος όπου συναντιέται η βιομηχανία θαλασσινών.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Για την επόμενη έκθεση τροφίμων ταξιδεύουμε στην Σαγκάη, όπου το ασιατικό φαγητό αλλά και όλοι οι σημαντικοί επαγγελματίες του εμπορίου τροφίμων συναντιούνται εδώ! Η SIAL CHINA υπόσχεται να σας καταπλήξει, κάθε φορά και περισσότερο!

SIAL CHINA 2020

13-15 Μαίου 2020

Σανγκάη, Κίνα

Η SIAL China είναι μια διεθνής εμπορική έκθεση τροφίμων και μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το ασιατικό φαγητό στην Κίνα. Διεξάγεται μία φορά το χρόνο στη Σαγκάη και έχει εξουσιοδοτηθεί να εμπορεύεται μόνο επισκέπτες. Ως παγκόσμια εμπορική πλατφόρμα της βιομηχανίας και ως ηγετικό γεγονός για την κινεζική αγορά τροφίμων, προσφέρει στις εθνικές και διεθνείς εταιρείες την ευκαιρία να αυξήσουν την ευαισθητοποίησή τους στις αγορές της Κίνας και της Ασίας και να ενισχύσουν τη διεθνή προβολή της.

Οι κατασκευαστές τροφίμων, οι διανομείς, οι εισαγωγείς, οι χονδρέμποροι και οι έμποροι λιανικής, καθώς και οι εκπρόσωποι της βιομηχανικής και της εστίασης συναντώνται στη SIAL China για να ζήσουν ζωντανά τα πιο πρόσφατα προϊόντα, τα πιο απαιτητικά προϊόντα γκουρμέ και τις πιο καινοτόμες λύσεις στον κλάδο.

Προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν οι ηγέτες της αγοράς τροφίμων, ποτών και φιλοξενίας στην Κίνα, για την οικοδόμηση νέων επαφών και την εξεύρεση νέων προμηθευτών και επιχειρηματικών εταίρων. Με τη συνοδευτική διάσκεψη, καλύπτει επίσης την ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών μεταξύ εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας σχετικά με τα τρέχοντα θέματα, τις τάσεις και τις μελλοντικές προοπτικές.

Οι εκθέσεις SIAL China & SIAL Wine World συγκεντρώνουν περισσότερους από 100.000 επισκέπτες ετησίως. Το SIAL China 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 15 Μαΐου στο νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Σαγκάης, αναμένεται να ξεπεράσει αυτούς τους αριθμούς προσελκύοντας ακόμη περισσότερους διεθνείς επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των υπευθύνων για τη λήψη αποφάσεων, σημαντικούς φορείς της βιομηχανίας και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Το πλούσιο πρόγραμμα του SIAL China 2020 θα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που θα παρουσιάσουν τα διάφορα προϊόντα στην έκθεση, όπως το Chocolate World, το Retail & Hospitality Forum, το Tea Fusion, το Seafood Fest, το Wine Innovation Forum θα διεξαχθούν μαζί με δύο διαγωνισμούς – SIAL Innovation και La Cuisine. Η προσφάτως σχεδιασμένη πλατφόρμα δικτύωσης των αγοραστών Match-Making θα καταστήσει τη σύνδεση μεταξύ δυνητικών επιχειρηματικών εταίρων ευκολότερη και πιο αποτελεσματική από ποτέ.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Μέχρι την Ιντιανάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών θα ταξιδέψουμε για την IDDBA, τη σημαντικότερη έκθεση για γαλακτοκομικά αλλά και αρτοποιίας και delicatessen.  Παράλληλα με την έκθεση θα παρακολουθήσετε και πολλές ομιλίες με ηγέτες του κλάδου αλλά & επιστήμονες.

IDDBA 2020

31 Μαΐου- 2 Ιουνίου 2020

Ιντιανάπολις, Ηνωμένες Πολιτείες

Το Dairy-Deli-Bake Seminar & Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο που εξυπηρετεί τις κατηγορίες τροφίμων. Είναι η πιο εστιασμένη έκθεση, απευθυνόμενη μόνο σε σημαντικούς αγοραστές, εμπόρους και στελέχη που έχουν κοινό πάθος για τα τρόφιμα και τη βιομηχανία.

Ο διεθνής οργανισμός IDDBA είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο στις κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων, delicatessen & ειδών αρτοποιίας.

Από το 1964, ο IDDBA επιδιώκει να είναι η βασική πηγή εκπαίδευσης, κατάρτισης, networking & πώλησης στους παραπάνω τομείς ενδιαφέροντος.

Πού αλλού μπορείτε να βρεθείτε μαζί με 9.000 συναδέλφους, πρόσωπο με πρόσωπο, έτοιμοι να χτίσουν σχέσεις, να πουλήσουν και να αγοράσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και να εμπνευστούν από μια εκπληκτική σειρά ομιλητών και παρουσιαστών; Είτε είστε εκθέτης ή συμμετέχων, η απόδοση της επένδυσής σας παρουσιάζεται με τη μορφή ανεκτίμητων παρουσιάσεων, ευκαιριών δικτύωσης και γνώσεων της βιομηχανίας.

Η έκθεση IDDBA φέρνει κοντά τους σημερινούς ηγέτες με τους πρωτοπόρους του μέλλοντος για να καλλιεργήσουν όλοι το μέλλον της επιχείρησής τους. Ως η κορυφαία έκθεση στον κλάδο, προσελκύει περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες, περισσότερους από 800 εκθέτες εταιρείες και διαθέτουν πάνω από 2.000 περίπτερα.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Για την καινοτομία στην μαγειρικής και για αμέτρητες νέες ιδέες πάμε στη Νέα Υόρκη και στη Summer fancy Food Show, στις 28 με 30 Ιουνίου!

The Summer Fancy Food Show 2020

28-30 Ιουνίου 2020

Νέα Υόρκη, Ηνωμένων Πολιτειών

Η έκθεση Summer Fancy Food Show στη Νέα Υόρκη είναι το μεγαλύτερο γεγονός εξειδικευμένης διατροφής και ποτών στη Βόρεια Αμερική. Εμφανίζει μια ευρεία ποικιλία καινοτόμων προϊόντων και λόγω του διαδραστικού χαρακτήρα του, προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για δικτύωση με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας. Οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέες ιδέες και να βιώσουν τις τελευταίες τεχνικές μαγειρικής παρακολουθώντας τα πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια, γευσιγνωσίες και μαγείρεμα demos.

Ως ειδική υπηρεσία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συναντήσετε τους εκθέτες Fancy Food Show σε προκαθορισμένες συναντήσεις για δέκα λεπτά, την ημέρα πριν από την έναρξη της έκθεσης. Τέλος, η εκδήλωση συνοδεύεται από πολλές τελετές απονομής βραβείων.

Η εξήντα έκτη έκθεση Summer Fancy Food Show πραγματοποιείται για 3 ημέρες από την Κυριακή, 28 Ιουνίου έως Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 στη Νέα Υόρκη.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

Για να ενημερωθείτε για τις τάσεις της Ασιατικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των φρέσκων φρούτων αξίζει να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, στην εκπληκτική Σιγκαπούρη!

ASIA FRUIT LOGISTICA 2020

16-18 Σεπτεμβρίου 2020

Σιγκαπούρη

Η ASIA FRUIT LOGISTICA, η κορυφαία εμπορική έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Ασίας, μετακομίζει στη Σιγκαπούρη για το 2020.

Η έκθεση είναι ο σύνδεσμος της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Περισσότεροι από 12.000 επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο βρίσκουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνεργαστούν με περισσότερους από 800 εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες.

Η ASIA FRUIT LOGISTICA συνοδεύεται από το συνέδριο Asiafruit, το οποίο λαμβάνει χώρα την προηγούμενη ημέρα της εμπορικής έκθεσης.

Κλείσε θέση ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

FOLLOW US ON
  • 0 Comments
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back To Top