skip to Main Content
Οι καλύτερες εκθέσεις Διακόσμησης & Κατασκευών για το 2020!

Οι καλύτερες εκθέσεις Διακόσμησης & Κατασκευών για το 2020!

Είσαι αρχιτέκτονας ή διακοσμητής; Απασχολείσαι στον κλάδο των κατασκευών ή της διακόσμησης; Τότε αυτές είναι οι σημαντικότερες εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις εάν θέλεις να προβάλεις την επιχείρησή σου, να ενημερωθείς, να δικτυωθείς και να ανακαλύψεις όλες τις νέες τάσεις!

Την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς η HEIMTEXTIL 2020 μας “ταξιδεύει” στον κόσμο της κλωστοϋφαντουργίας, δίνοντας το έναυσμα για τις σημαντικότερες τάσεις της διακόσμησης για τη νέα χρονιά!

1. Heimtextil Frankfurt 2020

7-10 Ιανουαρίου 2020

Φρανκφούρτη, Γερμανία

Η έκθεση Heimtextil στη Φρανκφούρτη είναι η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα οικιακής και συμβατικής χρήσης. Η έκθεση είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης καινοτόμων λειτουργιών. Το Heimtextil 2020 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 07 και 10 Ιανουαρίου στο Messe Frankfurt. Περισσότεροι από 65.000 επισκέπτες και 2300 εκθέτες αναμένεται επίσης να λάβουν μέρος στην εκδήλωση.

Η Heimtextil προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών υφασμάτων, εσωτερικού σχεδιασμού και εσωτερικών τάσεων. Τα κυριότερα θέματα της έκθεσης είναι ο εξοπλισμός των υφασμάτων οικιακής χρήσης που παράγονται με βιώσιμο τρόπο και η ανάπτυξη της νεολαίας. Με μια ισχυρή παρουσία από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία, αυτό το εμπορικό δείγμα αποδεικνύει ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των αποφάσεων των κατασκευαστών και των διανομέων όσον αφορά την ποιότητα και την πλούσια επιλογή.

Κλείσε θέση ΕΔΩ 

Ένα μήνα μετά την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου ξεκινάει η CHRISTMASWORLD  στην Φρανκφούρτη, η μεγαλύτερη έκθεση για εποχιακές και εορταστικές διακοσμήσεις.

2.Christmasworld 2020

24-28 Ιανουαρίου 2020

Φρανκφούρτη, Γερμανία

Η έκθεση Christmasworld της Φρανκφούρτης είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για εποχιακές και εορταστικές διακοσμήσεις και το κυριότερο σημείο της βιομηχανίας διακόσμησης.

Η έκθεση παρουσιάζει μια φορά το χρόνο τις τελευταίες τάσεις, προϊόντα και καινοτομίες σε όλες τις μορφές, τα χρώματα και τις εκφάνσεις όλων των εκδηλώσεων και των εορτασμών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και χρησιμεύει ως πλατφόρμα τάσεων και τάξεων.

Από κλασικά υλικά για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, την εντυπωσιακή διακόσμηση ιδεών, τις εξαιρετικές ρυθμίσεις λουλουδιών, την εξαιρετική διακόσμηση για τον κήπο, τα μοντέρνα κουτιά δώρων, τα κεριά και τα αρώματα ή τις λαμπρές εγκαταστάσεις φωτισμού – η έκθεση είναι η προσφορά εορταστικών προϊόντων για την άνοιξη, το φθινόπωρο, τα Χριστούγεννα, το Απόκριες, την Ημέρα της Μητέρας και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι τόσο ευρύ και ολοκληρωμένο όσο στο Christmasworld.

Η έκθεση Christmasworld 2020 θα διοργανωθεί από τις 24 έως τις 28 Ιανουαρίου στο Messe Frankfurt. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για εορταστικές διακοσμήσεις. Η περσινή έκθεση συγκέντρωσε 43.000 επαγγελματίες επισκέπτες μεταξύ των οποίων οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων και οι έμποροι λιανικής. Πάνω από 1.000 εκθέτες εταιρείες θα παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα τους.

Μετά την περσινή έκθεση, οι εταιρείες κατάφεραν να κερδίσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους καθώς και να επεκτείνουν το επιχειρηματικό τους δίκτυο. Επίσης, επιβεβαίωσαν την επίσκεψή τους για το μελλοντικό Christmasworld 2020.

Η απόλυτη έκθεση για κάθε διακοσμητή εσωτερικών χώρων αλλά και για τους δημιουργούς προϊόντων για το σπίτι, η AMBIENTE στη Φρανκφούρτη, ξεπερνάει κάθε προσδοκία!

Κλείσε θέση ΕΔΩ

3.Ambiente 2020

7-11 Φεβρουαρίου 2020

Φρανκφούρτη, Γερμανία

Στην πιο σημαντική εμπορική έκθεση καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε όλες τις τελευταίες ιδέες και προϊόντα από πρώτο χέρι – από το φάσμα της παγκόσμιας αγοράς έως τις μελλοντικές τάσεις της βιομηχανίας. Και το ενδιαφέρον για την έκθεση αυξάνεται καθώς ο μεγάλος αριθμός αγοραστών καθιστά την Ambiente ελκυστική για ακόμη περισσότερους εκθέτες από όλο τον κόσμο. Το 2019, 4,460 εκθέτες από 92 χώρες ήρθαν στην Ambiente.

Το ευρύ φάσμα της Ambiente περιλαμβάνει επιτραπέζια σκεύη, μαγειρικά σκεύη και οικιακά προϊόντα στην τραπεζαρία, εσωτερική διακόσμηση, επίπλωση και διακόσμηση στην περιοχή Living και δώρα και προσωπικά αξεσουάρ στην περιοχή Giving.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

Όταν μιλάμε για διακόσμηση κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το Ιταλικό design. Μία έκθεση σταθμός πολιτισμού στον κλάδο τους σχεδιασμού επίπλων είναι το Salone Internazionale del Mobile, στο Μιλάνο!

4.Salone Internazionale del Mobile 2020

Η Salone είναι ένα εργαστήριο πειραματισμού και νέων ευκαιριών για τον κόσμο του σχεδιασμού επίπλων και διακόσμησης.

Μια έκθεση που ανέκαθεν έχει αναμειχθεί με τον πολιτισμό, διαμορφώνοντας την ιστορία του σχεδιασμού και της επίπλωσης του χθες, του σήμερα και του αύριο. Μια παγκόσμια πλατφόρμα για πραγματικά κορυφαία προϊόντα με έμφαση στην καινοτομία. Το Salone Internazionale del Mobile χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες στυλ: Κλασικό, το οποίο βασίζεται στις αξίες της παράδοσης, της δεξιοτεχνίας στην τέχνη της κατασκευής επίπλων και αντικειμένων σε κλασικό ύφος. Σχεδιασμός, προϊόντων με λειτουργικότητα, καινοτομία και μεγάλη αίσθηση στυλ και της πολυτέλειας, ένα τμήμα αφιερωμένο στη διαχρονική πολυτέλεια.Ένα φάσμα προϊόντων που συνδυάζει την ποιότητα και την τεχνολογία, διαμορφωμένο από τη δημιουργικότητα των κορυφαίων εταιρειών.

Οι πολυάριθμοι εκθέτες μαζί με τα χιλιάδες προϊόντα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά επιβεβαιώνουν την τεράστια αξία της Salone Internazionale del Mobile ως διεθνή έκθεση για τη δημιουργικότητα και ένα φόρουμ για επαγγελματίες του κλάδου, με περισσότερους από 370.000 συμμετέχοντες κατά μέσο όρο, κάθε χρόνο, από 188 διαφορετικούς τα έθνη.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ 

Αμέσως μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές, όλοι όσοι αγαπούν την αρχιτεκτονική εξωτερικών χώρων και την κηπουρική συγκεντρώνονται σε μία έκθεση! Η Spoga+Gafa στην πανέμορφη Κολωνία είναι η ιδανική έκθεση για τους λάτρεις των κήπων.

5.Spoga+Gafa 2020

6-8 Σεπτεμβρίου 2020

Κολωνία, Γερμανία

Οι 40.000 εμπορικοί επισκέπτες, που ανήκουν στα κορυφαία στελέχη στη λήψη αποφάσεων, από 124 χώρες και 65% εκ των οποίων είναι διεθνής επισκέπτες, υπογράμμισαν τη διεθνή σημασία της spoga + gafa. Συνολικά, 2.281 εκθέτες από 67 χώρες παρουσίασαν τις τάσεις στον κήπο & την Gardening City – και στην κηπουρική χωρίς κήπο.

Πολυτελή έπιπλα, υφάσματα υψηλής ποιότητας, αξεσουάρ για την ευεξία στον υπαίθριο χώρο, έξυπνες λύσεις άρδευσης ή ακόμα και σχάρες για το καλάθι ποδηλάτων παρουσιάστηκαν με απόλυτη επιτυχία. Δεν υπήρχαν όρια στην ποικιλομορφία. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις στον τομέα των πωλήσεων με θέμα πέντε POS Green Solution Islands και πολλές διαλέξεις.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

Σε μία πόλη που ο κλάδος των κατασκευών έχει δημιουργήσει πραγματικά “θαύματα”, μία πολύ σημαντική και πρωτοπόρα έκθεση αποτελεί κομβικό σημείο για τους επαγγελματίες. Η The Big 5, στο Ντουμπάι, είναι μία έκθεση σταθμός εάν θέλεις να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά!

6.The Big 5 2020

23-26 Νοεμβρίου 2020

Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Big 5 είναι η μεγαλύτερη έκθεση κατασκευής για τη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική, προσελκύοντας 66.000+ αγοραστές, προμηθευτές και εμπειρογνώμονες υψηλού επιπέδου από όλο τον κατασκευαστικό κύκλο, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Με 6 συνεργαζόμενες εκδηλώσεις κατασκευής, η Big 5 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εργαστηρίων υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, δυνατοτήτων δικτύωσης και επιχειρηματικών ευκαιριών και ευκαιριών πωλήσεων κάτω από μια στέγη.

Κλείσε Θέση ΕΔΩ

 

FOLLOW US ON
  • 0 Comments
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back To Top