skip to Main Content
Εξοικονόμηση χρόνου – Πώς μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών εξοικονομεί χρόνο για την εταιρεία σας.

Εξοικονόμηση χρόνου – Πώς μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών εξοικονομεί χρόνο για την εταιρεία σας.

Αν αναρωτιέστε αν μια εταιρία διαχείρισης ταξιδιών αξίζει, ας δούμε πώς εξοικονομεί χρόνο για την επιχείρησή σας!

Πολυπλοκότητα στις εφαρμογές κρατήσεων

Κάποιος που αναλαμβάνει να κάνει κράτηση για το ταξίδι σας, είναι πιθανό να χρησιμοποιεί μια ποικιλία από ηλεκτρονικά εργαλεία και εφαρμογές. Αυτά τα εργαλεία έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, όμως ταυτόχρονα συμβάλουν στη δυσκολότερη σύγκριση των διαθέσιμων υπηρεσιών και τιμών, κάνοντας το πράγμα περισσότερο περίπλοκο. Αυτή η αδιαφάνεια στην τιμολόγηση, το κρυφό κόστος και τα πρόσθετα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα συμβάλλουν στην προσθήκη της πολυπλοκότητας στη διαδικασία σύγκρισης και κράτησης ενός ταξιδιού – κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο από το προσωπικό σας.

Χρησιμοποιώντας μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδίων για να κάνετε τις κρατήσεις για το προσωπικό σας, εξασφαλίζετε ότι οι κρατήσεις πραγματοποιούνται από κάποιον που πραγματικά καταλαβαίνει τα συστήματα, τις τιμές και τις συγκριτικές προσφορές. Δεν εξοικονομεί απλά χρόνο, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει εξαιρετικά πολύτιμες συμβουλές στο προσωπικό σας – βοηθώντας τους να κατανοήσουν τις επιλογές τους και να κάνουν τις καλύτερες επιλογές. Αντί για ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο, τα πάντα κανονίζονται από ένα τηλεφώνημα και έτσι το προσωπικό μπορεί να είναι πιο παραγωγικό.

Της τελευταίας στιγμής

Τι συμβαίνει όταν οι ταξιδιώτες της εταιρείας σας αλλάζουν τα σχέδιά τους τελευταία στιγμή; Πρέπει να τηλεφωνήσετε στο ξενοδοχείο, στην αεροπορική εταιρεία, στην εταιρεία μεταφοράς, να περιμένετε στην αναμονή και ίσως από την άλλη γραμμή να ακουστεί ένα βροντερό “όχι” ή “δεν γίνεται”.

Γιατί να κάνετε δεκάδες κλήσεις, να εξηγείτε την κατάσταση ξανά και ξανά και να σπαταλάτε χρόνο σε αναμονή, όταν μια απλή κλήση προς την εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών σας θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά;

Η διαδικασία πραγματοποιείται τόσο αποτελεσματικά, χωρίς άγχος και στη συνέχεια όλες οι νέες πληροφορίες ταξιδίου ταξινομούνται ή αποστέλλονται μέσω email στον ταξιδιώτη, καθώς εμφανίζονται και στην online εφαρμογή.

Εύκολο να προγραμματίσετε τα έξοδα ταξιδιού σας

Ίσως ένας από τους πιο επιτακτικούς λόγους για τη χρήση μιας εταιρείας διαχείρισης ταξιδιών είναι η διαφάνεια που κερδίζετε για κάθε ταξίδι που πραγματοποιείται. Καθώς όλοι οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν την ίδια εταιρεία για να κάνουν τις κρατήσεις τους, υπάρχει ένας ενιαίος χώρος αποθήκευσης ταξιδιωτικών δεδομένων – βοηθώντας σας να εντοπίσετε τρόπους για τη βελτίωση της εξοικονόμησης χρημάτων από κάθε πλευρά.

Η εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών σας θα συνεργαστεί με σας σε τακτική βάση για να προσαρμόσει στις ανάγκες σας τις πολιτικές, τη διαχείριση κινδύνου και τις ευκαιρίες για μείωση του κόστους.

Αλλαγή των σχεδίων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Τέλος, μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών διαδραματίζει έναν άλλο σημαντικό ρόλο, που είναι να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε το καθήκον της φροντίδας προς τους υπαλλήλους σας, καθώς θα πρέπει να είστε εκεί για να υποστηρίξετε τους μετακινούμενους υπαλλήλους σας όποτε σας χρειάζονται.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν κάνετε κράτηση μέσω διαδικτύου.

 

Μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών παρακολουθεί ενεργά τα νέα και τις ειδοποιήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο όσον αφορά τα ταξίδια. Γνωρίζουν πού ακριβώς βρίσκονται οι ταξιδιώτες σας και τους ενημερώνουν για αλλαγές, ειδοποιήσεις ή τυχόν κινδύνους οποιαδήποτε στιγμή.

Βοηθούν τους υπαλλήλους σας στο να αλλάξουν τις κρατήσεις τους, να παρατείνουν το ταξίδι τους ή να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι όποτε αυτό απαιτείται, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι όλοι είναι όσο πιο ασφαλείς μπορούν, καθώς παίρνουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται.

Σφιχτό πρόγραμμα

Ταξιδεύοντας συχνά για εργασία σημαίνει ότι έχετε ένα πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα συναντήσεων. Αυτό συχνά δεν αφήνει αρκετό χρόνο για τη διεκπεραίωση των ταξιδιωτικών εγγράφων και των προγραμματισμένων πτήσεων ή άλλων μορφών ταξιδιού (ιδιαίτερα εάν κάτι καθυστερήσει ή ακυρωθεί).

Η συνεργασία με μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδίων σημαίνει ότι έχετε τεκμηριωμένα δρομολόγια (ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκα είναι), καθώς έχετε τα βασικά ταξιδιωτικά έγγραφα σας σε απόλυτη οργάνωση, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι φτάνετε στο αεροδρόμιο εγκαίρως … και μια εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να το κάνετε και αυτό!

FOLLOW US ON
  • 0 Comments
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back To Top