skip to Main Content
Οι Μεγαλύτερες Εκθέσεις Διακόσμησης & Αρχιτεκτονικής!

Οι Μεγαλύτερες Εκθέσεις Διακόσμησης & Αρχιτεκτονικής!

Εάν η Αρχιτεκτονική και η Διακόσμηση είναι ο κλάδος που σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε επαγγελματικά ή είστε ήδη επαγγελματίας και θέλετε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις τότε αυτές είναι οι Εκθέσεις που πρέπει να επισκεφτείτε ή και να συμμετέχετε!

Mosbuild – Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής

Μόσχα, 2-5/ 4/ 2019

H MosBuild αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση κατασκευών στην Ευρώπη, ενώ κατατάσσεται στις πέντε πρώτες παγκοσμίως. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Μόσχα & ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 1995.
Το 2018 στη διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 1,500 εταιρείες από 80 χώρες ενώ την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 65,300 επαγγελματίες του κλάδου.

IMM  – Έκθεση Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων

Κολωνία, 14-20/1/2019

Προσκαλούμε όλους όσους ασχολούνται με τον τομέα της κατασκευής & πώλησης επίπλων & τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, να επισκεφθούν την διεθνή έκθεση επίπλου imm που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κολωνία.
Ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τους 104,000 ενώ οι εκθέτες ανήλθαν στους 1,360 στην περασμένη διοργάνωση, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις τάσεις της αγοράς & έτσι να χαράξουν μια σταθερά ανοδική & επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

BAU – Έκθεση Αρχιτεκτονικής & Κατασκευών

Μόναχο, 14-19/1/2019

H Bau πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου, με περισσότερους από 250,000 επισκέπτες να συμμετέχουν, εκ των οποίων οι 50,000 είναι συνεργάτες αρχιτεκτονικών γραφείων & γραφείων μελετών.
Ο αριθμός των εκθετών στην προηγούμενη διοργάνωση, που έλαβε χώρα το 2015, ανήλθε στους 2,000. Ο στόχος των παρευρισκομένων είναι να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο αφού η έκθεση θεωρείται αποδεδειγμένα «ναυαρχίδα» στους τομείς του design & των κατασκευών & φυσικά να συνάψουν προσοδοφόρες συνεργασίες για τα προσεχή χρόνια.

Made Expo  – Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής

Μιλάνο, 13-16/ 3/ 2019

Η Made Expo είναι διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής, παραγωγής και προώθησης δομικών υλικών, η οποία πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια πλέον στο εκθεσιακό κέντρο του Μιλάνου, προσελκύοντας επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου από την Ιταλία και τη διεθνή αγορά.
Τελευταία φορά έλαβε χώρα το 2017 όπου περισσότεροι από 210.000 επισκέπτες προσήλθαν, με 1.500 εκθέτες να συμμετέχουν σε μια έκταση 65.000 τ.μ.

COSMIT  – Διεθνής Έκθεση Διακόσμησης Σπιτιού

Μιλάνο, 9-14/ 4/ 2019

H COSMIT πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μιλάνο στο Fiera Rho και περιλαμβάνει εμπορικές εκθέσεις που αφορούν στον τομέα της διακόσμησης.
Το Salone del Mobile αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στον τομέα επίπλωσης σπιτιού, απ’ όπου πέρασαν περισσότεροι από 320,840 εμπορικοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης 56ης διοργάνωσης καθιστώντας την σημείο αναφοράς παγκοσμίως στο είδος της!
Η Euroluce είναι διεθνής εμπορική έκθεση που αφορά στον τομέα του φωτισμού, όπου παρουσιάζονται καινοτόμες τεχνολογίες. Η Salone Ufficio διεξάγεται σε συνέργεια με την Euroluce, ενώ τα περίπτερα είναι παρατεταγμένα αντικριστά, διευκολύνοντας τους επαγγελματίες. Προβάλλονται προϊόντα διακόσμησης για το γραφείο, μαζί με λύσεις γραφείου για το σπίτι.
Η Salone Satellite λαμβάνει χώρα στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, όπου οι πλέον υποσχόμενοι & ταλαντούχοι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στο Μιλάνο. Στην εκδήλωση αυτή «ξεδιπλώνεται» η δημιουργικότητα 700 καλλιτεχνών από τις πιο γνωστές σχολές ανταλλάσσοντας απόψεις σε αυτό το μοναδικό show.

Christmasworld – Διεθνής Έκθεση Διακόσμησης

Φρανκφούρτη, 25- 29/1/2019

Η μεγαλύτερη έκθεση ειδών διακόσμησης διεξάγεται στη Φρανκφούρτη & αποτελεί έμπνευση για περίπου 43,450 αγοραστές, ενώ οι εκθέτες στην περασμένη διοργάνωση ξεπέρασαν τους 1,040. Οι επαγγελματίες του χώρου προσέρχονται για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους & να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις & τις καινοτομίες του κλάδου.
Είδη διακόσμησης για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις & περιστάσεις του έτους παρουσιάζονται στους πιο σημαντικούς αγοραστές που ασχολούνται τόσο με την λιανική όσο & την χονδρική πώληση.
Η Christmasworld αναφέρεται σε 9 βασικές κατηγορίες προϊόντων, μερικές από τις οποίες είναι:
– Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση (δέντρα, φάτνες, φιγούρες, υφάσματα κτλ.)
– Εποχιακά είδη (Πάσχα, Απόκριες, Άνοιξη κτλ.)
– Κορδέλες & αμπαλάζ, κεριά & αρώματα
– Φωτισμός, διακόσμηση & βιτρίνες μαγαζιών

Ambiente – Διεθνής Έκθεση Διακόσμησης

Φρανκφούρτη, 8- 12/2/2019

Περισσότεροι από 4,380 εκθέτες από 88 χώρες του κόσμου συναντώνται στην ambiente, μια διοργάνωση όπου παρουσιάζονται είδη κατανάλωσης & διακόσμησης. Την περασμένη φορά περίπου 133,500 εμπορικοί επισκέπτες έδωσαν το παρόν με στόχο την κατάρτισή τους σε οτιδήποτε καινούργιο αλλά & ανταγωνιστικό σε σχέση με το δικό τους προϊόν.
Οι τομείς της διακόσμησης & της επίπλωσης έχουν την τιμητική τους, ενώ πρωτοπόροι συμμετέχοντες “παρελαύνουν”, με αποτέλεσμα η έκθεση να αποτελεί το πλέον κορυφαίο γεγονός.

Heimtextil – Έκθεση Ειδών Κλωστοϋφαντουργίας

Φρανκφούρτη, 8-11/1/2019

Η Heimtextil είναι η μεγαλύτερη έκθεση διεθνώς σε είδη σπιτιού & είδη κλωστοϋφαντουργίας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές του έτους & αποτελεί το σημείο εκκίνησης για τους κατασκευαστές & τους εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο.
Νέες συλλογές, τάσεις της διεθνούς μόδας όσον αφορά σε ταπετσαρίες τοίχων, χρώματα, υφάσματα για έπιπλα & κουρτίνες, χαλιά & μοκέτες, συστήματα ηλιοπροστασίας & πολλά ακόμα παρουσιάζονται με απώτερο σκοπό τη σύναψη προσοδοφόρων συμφωνιών.
Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν 2,975 εκθέτες προερχόμενοι από 141 χώρες ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 70,000.

Light & Building – Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής

Φρανκφούρτη, 18- 23/3/2018

Η Light + Building είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο στους τομείς της τεχνολογίας φωτισμού και της αρχιτεκτονικής κτιρίων. Στόχος των εκθετών είναι να παρουσιάσουν λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας, την ανάπτυξη των υπηρεσιών τεχνολογίας, της αυτοματοποίησης κτιρίων ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να «αναδείξουν» την ανάπτυξη του τρόπου ζωής. Η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Φρανκφούρτη με κυρίαρχο θέμα την ενεργειακή απόδοση. Στην προηγούμενη έκθεση, το 2016, περίπου 2.600 εκθέτες έλαβαν μέρος ενώ παρευρέθηκαν περισσότεροι από 216,000 επισκέπτες, με έναν στους δύo επισκέπτες να προέρχεται από χώρες εκτός της Γερμανίας.

FOLLOW US ON
  • 0 Comments
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back To Top