skip to Main Content
Οι Top Εκθέσεις για Κρασί το 2019!

Οι Top Εκθέσεις για Κρασί το 2019!

Εάν εργάζεστε στον κλάδο της οινοποιίας ή είστε λάτρης του κρασιού, τότε αυτές είναι οι εκθέσεις που πρέπει να προσθέσετε στο ημερολόγιό σας!

1.Wine Paris 2019, Παρίσι, 11-13/2

Για πρώτη φορά, το Παρίσι γίνεται παγκόσμιο επίκεντρο του κρασιού με τη φιλοξενία της WINE PARIS. Αυτό το σημαντικό γεγονός, δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των Vinisud και VinoVision Paris και σηματοδοτεί μια συλλογική προσπάθεια για τη δημιουργία του πρώτου μεγάλου διεθνούς γεγονότος για τον τομέα της παραγωγής κρασιού για το 2019.
Στόχος είναι να προωθήσουν τη μοναδικότητα και την ποικιλομορφία των περιοχών παραγωγής κρασιού και των παραγωγών καθώς και να συγκεντρώσουν νέους παραγωγούς από όλον τον κόσμο. Συγκεντρώνοντας παραγωγούς και αγοραστές σε ένα γεγονός σκοπός είναι να αναπτυχθούν εμπορικές σχέσεις και νέα στρατηγική προβολής και προώθησης σε έναν τόπο που θα τους εμπνεύσει να δημιουργήσουν, στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

 

2. Prowein 2019, Ντίσελντορφ, 17-19/3

H ProWein είναι ίσως η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για τους επαγγελματίες του χώρου των κρασιών. Περισσότεροι από 6,615 εκθέτες & 58,500 επισκέπτες συμμετείχαν στην προηγούμενη διοργάνωση, ενώ η επόμενη που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται σύμφωνα με τις προβλέψεις να ξεπεράσει αυτούς τους αριθμούς.
Οι 13 μεγαλύτερες εξαγωγικές χώρες σε κρασί (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αυστραλία, Χιλή, Νότια Αφρική, Πορτογαλία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Κροατία &  Αργεντινή) θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, το ίδιο θα κάνουν & οι παραγωγοί από τις “ανερχόμενες οινικά χώρες” όπως είναι εκείνες της Ανατολικής Ευρώπης & πολλές ακόμα άλλες.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν: τοπικές ποικιλίες κρασιών, σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, νέους παραγωγούς, & όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

3. Vinitaly 2019, Βερόνα, 7-10/4

Η Vinitaly είναι ένα παγκόσμιο γεγονός για κρασιά και αμπελώνες. Το γεγονός περιλαμβάνει εκθέτες που παρουσιάζουν πρωτότυπες και σπάνιες ποικιλίες κρασιών και οινοποιών. Το γεγονός συγκεντρώνει πλήθος από επαγγελματίες του χώρου. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κλάδο της οινοποιίας και των οινοπαραγωγών.

Συγκεντρώνει ένα τεράστιο αριθμό από λάτρεις του κρασιού από κάθε γωνιά της γης. Οι μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων την επισκέπτονται για δοκιμή κρασιών. Στους επισκέπτες και συμμετέχοντες δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές διασυνδέσεις με πιθανούς πελάτες πρόθυμους να επενδύσουν σε κρασιά, οινοποιία και εξειδικευμένους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Η Έκθεση περιλαμβάνει επιχειρήσεις στους κλάδους τροφίμων και ποτών όπως κρέας, πουλερικά & θαλασσινά, Τρόφιμα και Ποτά, Κρασιά και μη οινοπνευματώδη.

4. ProWine ASIA 2019, Hong-Kong, 7-10/5

Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις για κρασί και αλκοολούχα ποτά επιστρέφει στο Hong Kong στις 7-10 Μαΐου,2019. ProWine Asia, φέρνει όλο τον κόσμο του κρασιού στο κυριότερο εμπορικό σταυροδρόμι της Νοτιανοτολικής Ασίας . Ως το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός του είδους του στην περιοχή, η ProWine Asia προσφέρει σε όλους τους παραγωγούς επέκταση στην Ασία. Ταυτόχρονα, οι τοπικοί εισαγωγείς μπορούν αν εισάγουν από τα καλύτερα σε πωλήσεις κρασιά και ποτά από επαγγελματίες σε όλη τη γη.

5. SIAL China 2019, Σανγκάη, 14-16/5

H μεγαλύτερη έκθεση της Ασίας και η 3η μεγαλύτερη στον κόσμο, αφιερωμένη στην καινοτομία του φαγητού, η SIAL China 2019 διεξάγεται στο Διεθνές εκθεσιακό Κέντρο της Σαγκάης στις 14 Μαΐου. Αυτή τη χρονιά αναμένεται ρεκόρ επισκεπτών, εκθετών καθώς και έκτασης του εκθεσιακού χώρου.

Το 2018, περισσότεροι από 3.400 εκθέτες παρουσίασαν τα τελευταία τους προϊόντα καθώς και τις νέες τάσεις, με τρόφιμα από όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στους 110,635 επαγγελματίες. Αυτό το χρόνο η SIAL CHINA διεξάγεται σε μια έκταση 162.000τμ, η οποία είναι η μεγαλύτερη από ποτέ! Το γεγονός εστιάζει σε τρεις αρχές ως πυλώνες της έκθεσης, η οποία πρέπει να είναι αμιγώς «διεθνής, επαγγελματική και εμπορική» . Στοχεύει στην προώθηση εισαγωγικών και εξαγωγικών εταιρειών. Δεδομένων αυτών, η Sial China, μπορεί να θεωρηθεί η μεγαλύτερη αγορά όσον αφορά το φαγητό στην Ασία.

Το γραφείο μας σας παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής στις παραπάνω Εκθέσεις, προτείνοντάς σας ελκυστικά πακέτα!

BOOK NOW!

 

FOLLOW US ON
  • 0 Comments
  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Back To Top